Συχνές Ερωτήσεις - Ενοικίασης

Ερωτήσεις

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ LOIZOS HOUSE

Μπορείτε να νοικιάσετε το προϊόν μέσα από κάποιο πρόγραμμα μίσθωσης της Loizos House και στο τέλος του προγράμματος να το εξαγοράτε στην συμφωνημένη σταθερή λιανική τιμή. Διαβάστε παράκατω να μάθετε περισσότερα.

Θέλετε προσφορά για μίσθωση; Συπληρώστε την φόρμα και θα σας την στείλουμε άμεσα, πατήστε εδώ.

Loizos house ως υπηρεσία ενοικίασης

Τι είναι η υπηρεσία ενοικίασης της Loizos House ;

Είναι μια υπηρεσία ενοικίασης  που σας επιτρέπει να αποκτάτε  έπιπλα διακοσμητικά και άλλα προιόντα γρήγορα και απλά ενώ ταυτόχρονα τα κρατάτε μακριά από χώρους υγειονομικής ταφής.

Μπορείτε να γίνετε μέλος της κοινότητας Loizos House με ένα από τα προγραμματα ενοικίασης: Διετής συνδρομή (24 μήνες), Ενδιάμεση συνδομή (18+ μήνες ), Ετήσια συνδρομή (12+μήνες), Βραχυπρόθεσμη ( 3/6/+ μήνες) ή Μηνιαία (1+ μήνες).

Εάν προτιμάτε να αγοράσετε τα έπιπλά σας άμεσα, προσφέρουμε μια επιλογή αγοράς όπως μια παραδοσιακή αγορά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!

Γιατί να νοικιάσετε από την Loizos Houze;

Η ενοικίαση των επίπλων σας προσφέρει ευελιξία χωρίς άγχος να αλλάξετε τον χώρο σας ή να μετακομίσετε σε νέο χώρο. Με έπιπλα χωρίς δέσμευση , μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας με την εναλλαγή των αντικειμένων σας.

Πού παραδίδετε;

Αυτήν τη στιγμή παραδίδουμε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής σε γειτονικούς νομούς της Αττικής.

Εάν βρίσκεστε κάπου εκτός αυτών των αγορών, ενημερώστε μας που βρίσκεστε και μπορούμε να το μεταφέρουμε στην ομάδα μας καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την επιχείρησή μας!

Μπορεί η Loizos house να αφαιρέσει τα παλιά μου έπιπλα;

Όχι, η ομάδα μας δεν είναι εξουσιοδοτημένη να αφαιρεί αντικείμενα  από το χόρο σας.

Συνεργάζεται η Loizos house με επιχειρήσεις και γραφεία;

Σίγουρα το κάνουμε! Έχουμε μια συγκεκριμένη προσφορά που καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων και του γραφείου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Loizos house for Business εδώ .

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αγοράς τώρα και συνδρομής;

Είναι όλα για εσένα! Εάν εξακολουθείτε να εξερευνάτε πού θέλετε να ζήσετε, δεν είστε σίγουροι ποιο στυλ ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας ή ίσως απλώς σας αρέσει να μετακινείστε πολύ, τα προγράμματα της Loizos House  είναι εκεί για να σας επιτρέψουν να ζήσετε άνετα και βιώσιμα χωρίς να δεσμεύεστε για το αρχικό κόστος έπιπλα. Εάν έχετε ερωτευτεί κάτι , η επιλογή μας για αγορά τώρα ταιριάζει περισσότερο!

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την υποστήριξη;

Η ομάδα μας είναι εδώ για να βοηθήσει! Οι ώρες λειτουργίας μας είναι Δευτέρα - Παρασκευή 9 π.μ.-9 μ.μ.. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη σελίδα επικοινωνίας μας  πατήστε εδώ.

Παράδοση από την Loizos House

Πόσο γρήγορα μπορώ να πάρω τα έπιπλά μου;

Συνήθως μπορούμε να παραδώσουμε σε 7-15 ημέρες . Μόλις υποβάλετε την παραγγελία σας και υπογράψετε τη μίσθωση με την Loizos House , θα σας δοθούν μερικές επιλογές ημερομηνίας παράδοσης για να διαλέξετε σε μια ημερομηνία που ταιριάζει σε εσάς!

Τι περιλαμβάνεται στην παράδοση;

Η ομάδα μας θα ξεφορτώσει και θα συναρμολογήσει πλήρως όλα τα έπιπλά σας στο δωμάτιο ή στα δωμάτια της επιλογής σας την ημέρα παράδοσης! Ορισμένα αντικείμενα θα φτάσουν προσυναρμολογημένα, ενώ κάποια μεγαλύτερα αντικείμενα (όπως κρεβάτια και καναπέδες) θα συναρμολογηθούν από την ομάδα κατά την άφιξη. Θα τοποθετήσουν τα έπιπλα στο σπίτι σας και θα καθαρίσουν τυχόν υπολείμματα παράδοσης πριν φύγουν.

Η Loizos House  παρέχει πιστοποιητικό ασφάλισης;

Όλα τα προιόντα είναι ασφαλισμένα για αποκατάσταση ζημίων έως 90% της λιανικής αξίας τους και εσείς μόνο το 10%.

Παραδίδετε σε ορόφους;

Παραδίδουμε σε walk-ups που κυμαίνονται μεταξύ 1-2 ορόφων αν είναι εφικτό αλλιώς όπως και  από τον 3 όροφο και πάνω γίνεται χρήση αναβατορίου με χρέωση ανάλογα με τον Τ.Κ της περιοχής σας (και στην παράδοση και στην παραλαβή) . Φροντίστε να ελέγχετε την περιγραφή του προϊόντος καθώς προσθέτετε προϊόντα στο καλάθι σας και να ενημερώνετε πάντα την ομάδα μας εάν βρίσκεστε σε όροφο πριν από την παράδοση.

Μπορώ να ζητήσω ανέπαφη παράδοση;

Ναί! Μπορείτε να ζητήσετε μια ανέπαφη παράδοση χρησιμοποιώντας τη σελίδα Επικοινωνία πατήστε εδώ . Η ανέπαφη παράδοση σημαίνει ότι θα παραδώσουμε τα αντικείμενα στην μπροστινή σας πόρτα ή όσο πιο κοντά μπορούμε να φτάσουμε στην εξώπορτά σας. Αντικείμενα που μπορούν να χωρέσουν μέσα από ένα τυπικό πλαίσιο πόρτας θα προσυναρμολογηθούν, ωστόσο, τα μεγαλύτερα αντικείμενα ενδέχεται να απαιτούν κάποια συναρμολόγηση.

Τι γίνεται αν κάτι πάθει ζημιά κατά την παράδοση;

Έχουμε μεγάλο σεβασμό των παραδοτέων αντικειμένων και του σπιτιού σας σαν να ήταν δικά μας, κατά καιρούς συμβαίνουν λάθη. Συνιστούμε να επιθεωρήσετε πλήρως τα αντικείμενα πριν υπογράψετε την αποδοχή παράδοσης ή να το σημειώσετε με τους οδηγούς μας, ώστε να μπορούν να προσθέσουν αυτά τα πράγματα στις σημειώσεις τους!

Η ομάδα μας είναι πρόθυμη να βοηθήσει στον μετριασμό τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν κατά την παράδοσή σας. Για να τα αναφέρετε, χρησιμοποιήστε την πύλη επικοινωνίας μας πατήστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.

Προγράμματα της Loizos House

Ποιο πρόγραμμα ενοικίασης πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Τα προγραμματά μας είναι φτιαγμένα για να ταιριάζουν στον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας. Θυμηθείτε, θα έχετε την επιλογή να νοικιάσετε τα έπιπλά σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε όλα τα προγράμματα ενοικίασης μας.

Εάν είστε κάτοικος ενός σπιτιού που αναζητάτε ένα πρόγραμμα 24μηνών, η διετή συνδρομή μας είναι ιδανική για εσάς αφού το προιόν θα είναι πια δικό σας!

Εάν χρειάζεστε έπιπλα για λιγότερο από ένα χρόνο, προτείνουμε είτε το Βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα (3/6+ μήνες) είτε το Μηνιαίο μας πρόγραμμα (1+ μήνες).

Το Μηνιαίο Πρόγραμμα και το Βραχυπρόθεσμο Πρόγραμμα είναι επίσης οι καλύτερες επιλογές για σταδιοποίηση!

Τι θα γινόταν αν ήθελα να αλλάξω τα έπιπλά μου;

Πιστεύουμε ότι η ευελιξία είναι αυτό που επιτρέπει στους πελάτες μας να ζουν πιο άνετα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε αλλαγές επίπλων έναντι 99€ και την χρέωση των μεταφορικών ανάλογα με τον Τ.Κ. της περιοχή σας για πελάτες με προγράμματα ενοικίασης 3/6/ μηνών και 12 μηνών. Κατά τη διάρκεια αυτών , μπορείτε να ανταλλάξετε τα αντικείμενά σας με διαφορετικά, να επιστρέψετε αντικείμενα στη Loizos House  εάν δεν τα χρειάζεστε πια ή να προσθέσετε νέα αντικείμενα στο χώρο σας.

Λάβετε υπόψη ότι όταν επιλέγετε να προσαρμόσετε την παραγγελία σας, απαιτούμε να διατηρείτε τουλάχιστον το 75% του μηνιαίου συνόλου τους. Οι αλλαγές στοιχείων δεν είναι διαθέσιμες για τους κατόχους μηνιαίου και του 12+ /18 + προγράμματος .

Μπορεί η Loizos  House να μετακινήσει τα αντικείμενά μου σε περίπτωση μετακόμισης;

Όχι δεν είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε μετακινήσεις αυτήν τη στιγμή. Έχοντας αυτό κατά νου, θέλουμε οπωσδήποτε να διατηρήσουμε ενημερωμένο τον λογαριασμό σας στη Loizos House για να κάνουμε οποιαδήποτε άλλο  όσο το δυνατόν πιο ομαλά! Εάν θέλετε να  μετακομίσετε , επικοινωνήστε με την ομάδα μας για να μας ενημερώσετε για τη νέα σας διεύθυνση και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να διευθετηθεί αυτό!

Σε ξεχωριστή σημείωση, υπενθύζουμε ότι η Loizos House  δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στο περιεχόμενο της παραγγελίας σας κατά τη μετακόμιση σας. Συνιστούμε να είστε προσεκτικοί και να επιβλέπετε τους μεταφορείς τρίτων κατά την αποσυναρμολόγηση και τη μεταφορά των αντικειμένων σας.  Εάν μετακινείστε εκτός της περιοχής σέρβις μας, σημειώστε ότι δεν θα μπορούμε να παραλάβουμε ή να επισκευάσουμε αυτά τα αντικείμενα.

Μπορώ να έχω περισσότερα από ένα προγράμματα για το σπίτι μου;

Προς το παρόν όχι, ένας μεμονωμένος λογαριασμός πελάτη δεν μπορεί να έχει περισσότερα από ένα προγράμματα  ενοικίασης της  Loizos House για μια μεμονωμένη τοποθεσία, αλλά εάν έχετε περισσότερες από μία κατοικίες και αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τη Loizos House  για να επιπλώσετε πολλούς χώρους, πρέπει να δημιουργήσετε ξεχωριστά προγράμματα για κάθε διεύθυνση.

Μπορώ να κάνω αλλαγές στην παραγγελία μου πριν από την παράδοσή μου;

Μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε αντικείμενα στο προγραμμά σας  έως και 4 ημέρες μέτα από την υπογεγραμμένη σύμβαση μίσθωσης . Μπορούμε να αφαιρέσουμε πράγματα μέχρι τη στιγμή της παράδοσης, χωρίς χρέωση. Οι αλλαγές στοιχείων δεν είναι διαθέσιμες για τα αγορασμένα προϊόντα αυτήν τη στιγμή.

Έπιπλα της Loizos House

Τα αντικείμενα της Loizos House είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα;

Εκτός από το πάθος μας για βιωσιμότητα, όλα τα είδη μας θα φτάσουν στο σπίτι σας σε καινούργια ή σαν καινούργια κατάσταση. Στα επισκευασμένα μπορεί να δείτε μερικές ελαφριές γρατσουνιές  ή μικρές εγκοπές σε μη βασικά μέρη των αντικειμένων. Όλα τα είδη μας περνούν από μια διαδικασία βαθύ καθαρισμού και αποστείρωσης πριν μετακομίσουν από επαγγελματίες τεχνικούς επισκευής επίπλων. Η μόνη εξαίρεση σε αυτό είναι τα στρώματά μας, τα οποία θα είναι πάντα ολοκαίνουργια!

Σημείωστε οτι τα επισκευσμένα έπιπλα έχουν μικρότερο κόστος ενοικίασης και πώλησης έως και 30%.

Τι γίνεται αν ένα αντικείμενο καταστραφεί;

Σας ζητάμε να φροντίζετε τα αντικείμενα σαν να ήταν δικά σας .Θέλουμε να νιώθετε άνετα σε αυτό και να ζείτε μέσα σε αυτό! Ενώ μπορούμε να επισκευάσουμε την κανονική φθορά, η ζημιά που προκαλείται εκτός αυτές, όπως λεκέδες, μικρό πελεκημένο ξύλο, σκισμένη ταπετσαρία ή πιο αξιοσημείωτη ζημιά (σπασίματα, ρωγμές, διαρροές κ.λπ.) εσείς επιβαρύνεστε το 10% τις αξίας της επισκευής και το υπόλοιπο 90% εμείς. Τα τέλη επισκευής καθορίζονται κατά περίπτωση.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ

Εάν παρατηρήσετε ζημιά, επικοινωνήστε με την ομάδα μας πατήστε εδώ το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουμε να το επιλύσουμε έγκαιρα για εσάς.

Τι γίνεται αν έχω κατοικίδια;

Αγαπάμε τα κατοικίδια! Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία των πελατών μας είναι περήφανοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Ακολουθώντας τις προφυλάξεις που κανονικά θα κάνατε με τα δικά σας έπιπλα θα πρέπει να σας προετοιμάσει για την επιτυχία και εδώ! Εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει την τάση να αφήνει υπερβολική τρίχα , σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ριχτάρι. Μπορούμε να επισκευάσουμε μικρές φθορές, αλλά σε περιπτώσεις πιο σημαντικών σημαδιών, γρατσουνιών ή ζημιών ταπετσαρίας, τα τέλη επισκευής θα καθορίζονται κατά περίπτωση.

Σημειώστε οτι αυτή η επισκευή αποτελεί  ΕΞΕΡΕΣΗ από την ασφάλεια του επίπλου και το κόστος το επιβαρύνεστε 100%.

Τι πρέπει να προσέξω για κάνω καλή χρήση των προιόντων;

Η φθορά του προϊόντος (έπιπλο) δεν θα πρέπει να έχει προκληθεί από κακή χρήση (π.χ. κτύπημα με κάποιο αντικείμενο, χρησιμοποίηση ακατάλληλων καθαριστικών, τοποθέτηση ζεστών αντικειμένων εσωτερικά ή πάνω σε αυτά κ.τ.λ.) ή λάθος χειρισμό του πελάτη (π.χ. βίαιο άνοιγμα πορτών ή συρταριών, λάθος τρόπος μεταφοράς κ.τ.λ)

Ο πελάτης θα πρέπει να διατηρεί τα έπιπλα σε στεγασμένους κλειστούς χώρους με θερμοκρασία δωματίου ώστε να μην επηρεάζονται από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες ιδιαιτέρα στα έπιπλα με μασίφ μεγάλες επιφάνειες όπως καπάκια τραπέζιων θα πρέπει να προστατεύονται από υψηλές θερμοκρασίες (για αυτό και συνιστάται να αποφεύγεται η τοποθέτηση τους κοντά σε καλοριφέρ και να γίνεται χρήση κουρτινών όταν είναι τοποθετημένα κοντά σε παράθυρα).

Επιπλα που προορίζονται για εσωτερικούς χώρους τοποθετηθούν σε εξωτερικούς ή σε χώρους με υψηλή υγρασία (π.χ. μπάνια) τότε η  παύει να ισχύει ασφάλεια του επίπλου και το κόστος επισκευής το επιβαρύνεστε 100%.

Σημειώστε οτι αυτή η επισκευή αποτελεί  ΕΞΕΡΕΣΗ από την ασφάλεια του επίπλου και το κόστος επισκευής το επιβαρύνεστε 100%.

Τεχνικός της εταιρείας μας ελέγχει το προιόν είτε στο χώρο του πελάτη, αν είναι εντός Αττικής, είτε στο χώρο της εταιρείας όταν παραληφθεί, για την διαπίστωση του ελαττώματος που αναφέρθηκε και εφόσον τηρούνται οι παραπάνω όροι τότε επισκευάζεται στον συντομότερο δυνατό χρόνο χωρίς χρέωση (επισκευής και μεταφοράς). Σε περίπτωση που η φθορά έχει προέλθει από υπαιτιότητα του πελάτη τότε αυτός υποχρεούται στα έξοδα μεταφοράς εφόσον υπάρχουν καθώς και σε αυτά της επισκευής.

Σύμβαση μίσθωσης με την  Loizos House

Χρειάζεται να υπογράψω μίσθωση;

Ναι, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας θα λάβετε μια μίσθωση που θα αναφέρει λεπτομερώς το σχέδιο ενοικίασής σας με τη Loizos House. Ελέγξτε και υπογράψτε αυτό το έγγραφο το συντομότερο δυνατό δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε την παραγγελία σας χωρίς υπογεγραμμένη μίσθωση. Θα σας ζητηθεί επίσης να επαληθεύσετε την κατάσταση των αντικειμένων σας κατά την παράδοση με υπογραφή στην αίτηση παράδοσης.

 

Η Loizos House εκτελεί πιστωτικό έλεγχο;

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στους ενοικιαζόμενους πελάτες μας, εκτελούμε έναν ήπιο πιστωτικό έλεγχο που δεν επηρεάζει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Για να αξιολογήσουμε το αίτημα σας θα πρέπει να συνδεθείτε στο e-banking της τράπεζάς σας μέσω του ασφαλούς συστήματος του open banking της Finclude.

H Loizos House  και η υπηρεσία αξιολόγησης της Finclude δεν μαθαίνει και δεν αποθηκεύει τους κωδικούς σας, διότι συνδέεστε απευθείας στο περιβάλλον της τράπεζάς σας.H πρόσβαση στα δεδομένα σας περιορίζεται μόνο για την αξιολόγηση του οικονομικού σας προφίλ ώστε να εγκρίνουμε ή να απορρίψουμε το αίτημά σας για ενοικίαση.

Λαμβάνετε απάντηση εντός 24 ωρών σε εργάσιμες μέρες.

Τι έγγραφα χρειάζονται για την αξιολόγιση;

Α. Φυσικά Πρόσωπα

- Εκκαθαριστικό σημειώμα της εφορίας .

- Φωτοτυπία Ταυτότητας/Διαβατηρίου.

- Φωτοτυπία απο τον πιο πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ στα στοιχεία της οικίας του    φυσικού προσώπου

Βεβαίωση αποδοχών εργασίας του τελευταίου μήνα.

Β. Ατομική / Ελ.Επαγγελματίας

- Εκκαθαριστικά σημειώματα εφορίας 2 τελευταίων ετών .

- Φωτοτυπία Ταυτότητας/Διαβατηρίου.

- Έντυπα Ε3 2 τελευταίων ετών

- Βεβαίωση Έναρξης Εργασιών

- Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ) στα στοιχεία της οικίας του Φυσικού Προσώπου

Γ. Για της υπόλοιπες μορφές εταιρειών επικοινωνήστε μαζί μας.

Πότε θα χρεώνεται η κάρτα μου κάθε μήνα;

Το μηνιαίο μίσθωμα προκαταβάλλεται κάθε μήνα με πάγια εντολή από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα χρεωθεί για τον πρώτο μήνα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Το προγραμμά  σας ξεκινά την ημέρα παράδοσης και θα χρεώνεστε μηνιαίως, ξεκινώντας απο την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελία σας στο χώρο σας. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν πληρώνετε μέχρι να έχετε πραγματικά τα αντικείμενα στο σπίτι σας! Εάν είστε τρέχων πελάτης, μπορείτε να δείτε το ιστορικό πληρωμών σας στον λογαριασμό σας.

Πώς υπολογίζεται η εξαγορά;

Εάν ερωτευτείτε κάποιο από τα αντικείμενα, μπορείτε να επιλέξετε να τα κατέχετε εντελώς. Όλες οι μηνιαίες πληρωμές μπορούν να εφαρμοστούν για εξαγορά στην αναγραφόμενη τιμή λιανικής +1€ ανά προιόν  χωρίς τόκους ή επιπλέον χρεώσεις!

Γενικά, στο χαμηλότερο μηνιαίο επιτόκιο πληρωμής, θα χρειαστούν συνήθως  24 πλήρεις μηνιαίες πληρωμές για να επιτευχθεί η λιανική τιμή. (Εάν έχετε μικρότερη συνδρομή, θα πληρώσετε  την διαφορά της λιανικής αξίας +1€ ανά προιόν .) Οι εκπτώσεις προσφοράς και οι πιστώσεις παραπομπής δεν πηγαίνουν στο κόστος αγοράς λιανικής.

Η αγορά των αντικειμένων σας δεν γίνεται αυτόματα. Πρέπει να μας ειδοποιήσετε μέσω email  πατήστε εδώ ένα μήνα πριν το τέλος του πραγράμματο σας ή απο την ημερομηνία που θέλετε να κάνετε την εξαγορά και σίγουρα πριν την πληρωμή του επόμενου μισθώματος. Μόλις το προϊόν αγοραστεί, δεν είναι πλέον κατάλληλο για τις συνδρομητικές μας υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των παραλαβών, των ανταλλαγών ή των μετακινήσεων. Όλες οι πωλήσεις είναι οριστικές.

Τι γίνεται αν δεν μπορώ να πληρώσω τον λογαριασμό μου λόγω οικονομικής δυσπραγίας;

Αν και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πληρωμές αυτήν τη στιγμή, η ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κατά περίπτωση.

Η στάση πληρωμών συμμένει αυτόματα την  ακύρωση και το τέλος του πραγράμματος που ισοδυναμεί με το 75% των υπολοίπων μηνιαίων πληρωμών στη συμφωνία μίσθωσης για τους κατόχους όλων των προγράμματων με ανώτερο όριο τα μισθώματα 6 μηνών. Δώστε ειδοποίηση 14 ημερών για όλα τα αιτήματα παραλαβής.

Για να προχωρήσετε ή να το συζητήσετε με την ομάδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Πώς μπορώ να ενημερώσω το αρχείο του λαγαριασμού μου;

Μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία πληρωμής σας μέσω του λογαριασμού πελάτη σας στο διαδίκτυο. Λάβετε υπόψη ότι εάν συνδέεστε στον ηλεκτρονικό λογαριασμό πελάτη σας για πρώτη φορά, θα πρέπει πρώτα να "ρυθμίσετε τον λογαριασμό", ώστε να μπορούμε να επαληθεύσουμε τη διεύθυνση email σας.

Ποιες είναι οι επιλογές μου στο τέλος του προγράμματος ενοικίασής μου;

Στο τέλος του συμβολαίου σας, έχετε την επιλογή να έξαγοράσετε, να ανανεώσετε ή να επιστρέψετε τα προιόντα στη Loizos House.

Το ποσό που έχετε πληρώσει για ένα συγκεκριμένο είδος κατά τη διάρκεια του συμβολαίου σας θα μεταφερθεί στη λιανική αξία αυτού του είδους. Η διαφορά θα είναι το ποσό εξαγοράς σας. Μόλις οι πληρωμές σας συμπληρώσουν την αξία λιανικής, εάν δεν έχετε ειδοποιήσει την ομάδα μας ότι θέλετε να την αφαιρέσετε από την παραγγελία σα ή να την εξαγοράσετε, οι πληρωμές μετατρέπονται σε χρέωση υπηρεσιών.

Εάν δεν ληφθούν μέτρα πριν από τη λήξη της μίσθωσης, θα προκύψουν τα ακόλουθα, κατανεμημένα κατά πρόγραμμα:

Οι πελάτες στο  μηνίαιο πρόγραμμα  παρατείνουν αυτόματα από μήνα σε μήνα έως και τον 3ο μήνα, μέτα απο αυτόν θα πρέπει να επιτρέψετε το προιόν ή να κάνετε επέκταση της μίσθωσης επιλέγοντας κάποιο άλλο απο τα προγράμματα μας , θα υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέφεί το προιόν στο τέλους καθέ μήνα (2ου και 3ου με υποχρεωσή του πελάτη να ειδοποιήσει 10 μέρες πριν μέσω email συπληρώνοντας την φόρμα πατήστε εδώ).

Οι πελάτες στο  πρόγραμμα (3+ μήνες) παρατείνουν αυτόματα από μήνα σε μήνα, αλλά έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν το προιόν στο τέλους καθέ μήνα (με υποχρεωσή του πελάτη να ειδοποιήσει 10 μέρες πριν μέσω email συπληρώνοντας την φόρμα πατήστε εδώ).

Οι πελάτες στο  Πρόγραμμα Συνδρομής (6+μηνών) ανανεώνεται αυτόματα για άλλους 6μήνες , κερδίζοντας έκπτωση 50% στην αλλαγή επίπλου, αλλά θα έχουν επίσης τη δυνατότητα αγοράς ή να επιστρέψουν το προιόν στο τέλους καθέ μήνα (με υποχρεωσή του πελάτη να ειδοποιήσει 10 μέρες πριν μέσω email συπληρώνοντας την φόρμα πατήστε εδώ). .

Οι πελάτες στο Ετήσιο Πρόγραμμα Συνδρομής (12+ μηνών) ανανεώνεται αυτόματα για άλλους 12 μήνες, κερδίζοντας δωρεάν αλλαγή επίπλου, αλλά θα έχουν επίσης τη δυνατότητα εξαγοράς, ή να επιστρέψουν το προιόν στο τέλους καθέ μήνα (με υποχρεωσή του πελάτη να ειδοποιήσει 10 μέρες πριν μέσω email συπληρώνοντας την φόρμα πατήστε εδώ).

Οι πελάτες στο Πρόγραμμα Συνδρομής (18 μηνών) ανανεώνεται αυτόματα για άλλους 6 μήνες, ,και θα έχουν τη δυνατότητα εξαγοράς ή να επιστρέψουν το προιόν στο τέλους καθέ μήνα (με υποχρεωσή του πελάτη να ειδοποιήσει 10 μέρες πριν μέσω email συπληρώνοντας την φόρμα πατήστε εδώ)

Σε όλα τα προγράμματα το μίσθωμα θα είναι το ίδιο που συμφωνήθηκε στην αρχική μίσθωση.

Τι γίνεται αν χρειαστεί να ολοκληρώσω το σχέδιό μου νωρίτερα;

Απροσδόκητη ζωή συμβαίνει. Το καταλαβαίνουμε. Εάν πρέπει να τερματίσετε νωρίτερα το προγραμμά  σας, επικοινωνήστε με την ομάδα μας συπληρώνοντας την φόρμα πατήστε εδώ . Οι χρεώσεις ακύρωσης βασίζονται στη συνολική αξία συμβολαίου του προγραμματό σας . Το τέλος ακύρωσης ισοδυναμεί με το 75% των υπολοίπων μηνιαίων πληρωμών στη συμφωνία μίσθωσης για τους κατόχους όλων των προγράμματων με ανώτερο όριο τα μισθώματα 6 μηνών. Δώστε ειδοποίηση 14 ημερών για όλα τα αιτήματα παραλαβής πατήστε εδώ.

Πώς προγραμματίζω μια παραλαβή των αντικειμένων μου;

Όταν είστε έτοιμοι για την παραλαβή των αντικειμένων της μίσθωσης σας, απλώς ενημερώστε μας τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα! Μπορείτε να το κάνετε συμπληρώνοντας αυτήν τη φόρμα επικοινωνίας  εδώΜόλις οριστικοποιηθεί το αίτημα παραλαβής, η ομάδα προγραμματισμού μας θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί σας για την ημερομηνία για την παραλαβής. Βεβαιωθείτε ότι είστε διαθέσιμοι για  την ημερομηνία για την παραλαβής για να αποφύγετε τυχόν χρεώσεις για χαμένες αποστολές. Εάν πρέπει να επαναπρογραμματίσετε, θα πρέπει να γνωρίζουμε τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία παραλαβής σας.

Παρακαλούμε δείτε τις  εξερέσεις που δεν καλύπτονται ασφαλιστικά.

Φθορές που προκλήθηκαν απο κατοικίδια (δείτε την ερώτηση {Τι γίνεται αν έχω κατοικίδια;} )

Κακή χρήση προιόντων (δείτε την ερώτηση { Τι πρέπει να προσέξω για κάνω καλή χρήση των προιόντων;}  χρήση ισχυρών καθαριστικών πάνω σε λούστρο ή χρωμάτων των επίπλων

H χρήση ισχυρών καθαριστικών πάνω σε υφάμαστα

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο

Η τριβή αιχμιρών αντικειμένων σε επιφάνιες επίπλων ή υφασμάτων με αποτέλεσμα γρατζιουνίων ή σκισίματος αντίστοιχα

Τοποθέτηση υπερβολικού βάρους

Τοποθέση του Εξοπλισμού σε εξωτερικό χώρο ή σε υγρό περιβάλλον , εκτός αν αναφέρεται.

Θέλετε προσφορά για μίσθωση; Συπληρώστε την φόρμα και θα σας την στείλουμε άμεσα, πατήστε εδώ.